Safir Ekkök

Släta massiva köksluckor med fasad kant som ger ett stilrent och klassiskt uttryck åt köket är Safir Eks signum. Här med köksö och fritt hängande fläktkupa, vinhylla med snedställda hyllor och praktiska hörnlådor. En av fördelarna med ett ekkök är att ek är ett tåligt och hårt träslag. Det åldras både vackert och väl.

Ek är ett ädelträ som använts i norden sedan urminnes tider och träden som kan bli över 1000 år gamla har nästan något mytiskt över sig. Träet är ett naturligt och levande material. Köksluckorna i ek, såväl som lådor, paneler och andra detaljer tillverkas av erfarna hantverkare. På så vis kan träet behålla sitt vackra uttryck samtidigt som du aldrig behöver oroa dig för sprickor eller glipor i ytan på ditt ekkök.

Safir Ek är ett ekkök vars design verkligen lyfter fram träets naturliga och vackra ådring. Den släta designen är tidlöst trendig och låter träet tala för sig självt. Ett kök av ek passar in i nästan vilket hem som helst och är lätt att matcha med andra material. Safir Eks något strama design gör den extra lätt att matcha ihop med andra stilar och utsmyckningar.

På Bomankök kan vi bistå dig med en erfaren köksdesigner som hjälper dig utforma ditt perfekta ekkök. Vi hjälper dig gå från idé till färdigt kök och kan ge dig råd och tips i val av såväl material som design. Bomankök har mer än 75 års erfarenhet av att bygga just kök och därför vet vi precis hur trenderna går, vad som är moderiktigt och vad som aldrig går ur tiden. Vi låter dina köksdrömmar bli verklighet.