Målade köksluckor och kök

När du börjar planera ditt kök är valet av köksluckor ofta startpunkten. Vi har ett brett sortiment av målade köksluckor i olika modeller som går att få målade i en antal olika färger. Välj den färg och form som matchar dig och din stil allra bäst! Håll det klassiskt enfärgat, eller bryt av med en starkare färg som väcker uppmärksamhet.

Färgvalen i vårt standardsortiment är de som är mest populära och mest efterfrågade, men vi kan också måla dem i precis den färgen du önskar. Standardsortimentet är lite mer prispressat och passar den kostnadsmedvetne, medan specialfärger kostar lite mer, men ger dig oändlig designfrihet. Vi på Bomankök hjälper dig gärna komma fram till en färgställning och design på kökslucka som passar just dig. Målade luckor är ett enkelt sätt att sätta färg på tillvaron.

När det är dags att byta köksluckor är Bomankök ett tryggt val. Vi har lång erfarenhet och har varit i branschen sedan 1932. Vi kombinerar gediget hantverkskunnande med modern teknik för att ge dig en oslagbar kvalitetsprodukt till ett riktigt bra pris. På Bomankök har vi sett trender komma och gå och kan hjälpa dig skapa ett supermodernt kök, eller ett klassiskt tidlöst rum. Vi hjälper dig bygga ett kök som tål att användas, som ser fint ut länge och vars design du själv kan sätta en tydlig prägel på.