Måla köksluckor och kök

När du börjar planera ditt kök är valet av köksluckor ofta startpunkten samt vilken färg du vill måla köksluckorna i. Vi har ett brett sortiment av målade köksluckor i olika modeller som går att få målade i ett antal olika färger. Välj den färg och form som matchar dig och din stil allra bäst! Håll det klassiskt enfärgat, eller bryt av med en starkare färg som väcker uppmärksamhet.

Färgvalen i vårt standardsortiment är de som är mest populära och mest efterfrågade, men vi kan också måla kök och köksluckor i precis den färgen du önskar. Standardsortimentet är lite mer prispressat och passar den kostnadsmedvetne, medan specialfärger kostar lite mer, men ger dig oändlig designfrihet. Vi på Bomankök hjälper dig gärna komma fram till en färgställning och design på kökslucka som passar just dig. Att måla köksluckor och kök precis som man vill ha det är ett enkelt sätt att sätta färg på tillvaron.

När det är dags att byta köksluckor är Bomankök ett tryggt val. Vi har lång erfarenhet och har varit i branschen sedan 1932. Vi kombinerar gediget hantverkskunnande med modern teknik för att ge dig en oslagbar kvalitetsprodukt till ett riktigt bra pris. På Bomankök har vi sett trender komma och gå och kan hjälpa dig skapa ett kök med supermodern köksdesign, eller ett klassiskt tidlöst rum. Vi hjälper dig bygga och måla kök som tål att användas, som ser fint ut länge och vars design du själv kan sätta en tydlig prägel på.

Om du har frågor eller funderingar angående att måla köksluckor eller att måla kök så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!