Köksrenovering

Behöver du inspiration till ditt nya kök eller till en köksrenovering Vill du dessutom få bästa hjälp med din köksdesign – alltifrån att rita till att bygga eller renovera kök – till ett oslagbart pris? Då har du hittat rätt när du väljer Bomankök.

Innan man kan komma igång med en köksrenovering så är det viktigt att man har en plan för designen och du har förmodligen en mängd idéer om hur det nya köket ska se ut. Trots det är det svårt att få hela designen på plats i en ritning. Att ta hjälp av en professionell köksdesigner för att bygga eller renovera kök är väl investerade pengar. Hos oss på Bomankök får du dessutom hjälp med hela processen – från idé till verklighet med andra ord!

Det är väldigt viktigt att man trivs i sitt egna kök då man spenderar mycket tid där varje dag. Det är även en arbetsplats och precis som på en riktig arbetsplats så är det viktigt att det är en behaglig och trivsam miljö att jobba i. När vi gör en köksrenovering så är vårt mål alltid att du ska få köket du alltid har drömt om. Oavsett om du redan har en färdig bild av hur det ska se ut eller om vi tillsammans kommer fram till en design du är nöjd med så vill vi att det ska kännas som hemma för dig.

 

renovera kök

Köksrenovering där du har kontrollen

När vi renoverar kök så är vi alltid måna om att du som kund ska ha kontroll över processen så att du blir 100% nöjd med ditt nya kök. Du får ha så mycket eller så lite kontroll över designen som du vill, men vi vet hur viktigt trivseln i köket är och vill därför att du ska få sätta din personliga prägel på designen och planlösningen.

På Bomankök så jobbar vi främst med träslagen ek, björk och ask som alla har olika egenskaper som du gärna får läsa mer om på vår hemsida. Oavsett om du är ute efter ett ljust och stilrent kök eller ett mörkare kök med en rustik känsla så har vi resurserna för att renovera kök exakt så som du vill ha det. Oavsett vilket träslag du väljer inför en köksrenovering så kan man även behandla träslaget på många olika sätt som ändrar designen väldigt mycket. Här har du helt fria händer. Läs gärna på om de olika stilarna vi har att erbjuda på vår hemsida för att få inspiration inför din köksrenovering, och om du har frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Lång erfarenhet av att renovera kök

Bomankök har lång erfarenhet av att rita kök och köksrenovering. Vi vet vad kunden efterfrågar och kan svara upp mot de förväntningarna. Tack vare lång erfarenhet inom köksrenovering och gediget hantverkskunnande håller vår köksdesign alltid högsta kvalitet.

Vi har ett brett utbud av köksluckor, köksbänkar, små eller stora detaljer som gör ditt kök personligt och andra tillbehör som kan tänkas behövas. Oavsett om du väljer ett modernt kök eller ett mer traditionellt så kan vi hjälpa dig att designa det.

Välkommen att få inspiration till ert kök hos oss på Bomankök! Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring köksdesign eller köksrenovering!