Björkkök

För dig som är ute efter ett kök med lite ljusare färger så är björk ett utmärkt val. Med ljusare färger och mindre ådring än ek och ask så passar björk perfekt för ett modernt och stilrent kök. Vi på Boman Kök hjälper dig att komma igång med ditt nya björkkök.

Björk har en väldigt unik kombination av att vara ett hårt träslag men samtidigt segt vilket gör det till ett väldigt populärt material att använda vid just tillverkning av möbler, golv och kök. Till skillnad från ek så måste björk hållas helt torrt för att det inte ska ruttna vilket gör det lämpligt för inomhusbruk.

Ett björkkök som passar dig

När man har bestämt sig för vilket träslag man ska använda sig av så är nästa steg att välja hur man ska behandla det. Ska det målas? Vill man att ådringen i träslaget ska vara synlig? Det finns många olika sätt att göra ett björkkök på vilket gör att man har en väldigt stor frihet när det gäller designen. I våra björkkök så låter vi träet vara synligt då björk är ett väldigt vackert träslag, men det går självklart att få det målat precis hur du vill. Vi anpassar ditt nya kök helt utifrån dina önskemål.

Få drömköket du alltid velat ha

Tillsammans med erfarna köksdesigner så ser vi till att både designa och bygga köket du alltid hardrömt om. Vi finns där precis så mycket som du vill, om du vill ha hjälp att få ut en idé på papper eller om du redan har en färdig design så finns vi där hela vägen till ett färdigt kök. Om du har frågor kring hur vi på Boman Kök kan hjälpa dig med ditt nya björkkök så tveka inte att kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor!