Köksluckor i trä för köksskåp

Personliga köksluckor för ett personligt kök

Funderar du på att byta köksluckor till dina köksskåp? Då kan vi garantera dig att du hittar rätt luckor hos oss på Bomankök. Vi erbjuder personliga köksluckor för dina köksskåp helt anpassade efter dina önskemål och behov.

Bomankök har lång erfarenhet av att tillverka köksluckor i trä och även kompletta kök. Vårt hantverkskunnande syns i det färdiga resultatet, som vi garanterar alltid håller högsta kvalitet. Tack vare gamla tekniker kombinerade med ny teknik kan vi tillverka alla sorters luckor till alla sorters köksskåp, oavsett om du vill ha målade luckor eller vanliga köksluckor i trä. Oavsett om du vill ha ett modernt kök eller ett i gammaldags stil hittar du luckan som passar just ditt kök.

Ett brett sortiment av köksluckor i trä

Du hittar vårt breda sortiment av köksluckor på vår hemsida under Målade luckor respektive Träluckor. Vi har redan en mängd färger att välja mellan som standard, men du kan naturligtvis få dem i vilken färg som helst mot ett pristillägg.

Vi på Bomankök hjälper dig att ta fram rätt köksluckor för ditt kök i nära samråd med dig. Vi lyssnar av vilka dina önskemål är och kan sedan komma med ett förslag på hur köksluckorna kan utformas. Du kan känna dig trygg i att du får bästa hjälp av oss och ett resultat som både är av hög kvalitet och till ett bra pris!

Välkommen hos oss på Bomankök när det är dags att byta luckor till dina köksskåp! Om du har frågor angående våra köksluckor i trä så tveka inte att kontakta oss!

Välj rätt köksluckor till ditt kök

Med ett så brett utbud av olika material och färger så är det inte alltid lätt att veta vad man ska välja. Vi jobbar främst med träslagen ek, ask och björk som är väldigt vanliga träslag att jobba med i Sverige. Här kommer lite kort info som kanske hjälper dig att välja rätt köksluckor för just ditt kök:

Ek: En klassiker som många använder i sina kök. Träslaget har en tydlig ådring som ger en rustik känsla. En av fördelarna med ek är att det bara blir bättre med åren vilket gör att dina köksluckor kommer att hålla länge.

Ask: Detta är ett aningen ljusare träslag som får köket att lysa upp. Inte lika tydlig ådring som ek men mer framträdande än hos björk. Ett perfekt val om man är ute efter ett stilrent och modernt kök.

Björk: Detta är det ljusaste av de tre träslagen och har en väldigt svag ådring som gör träslaget utmärkt till ett modernt kök. Det är ett väldigt hårt och tåligt material som gör att dina köksluckor håller länge.

Detta är bara lite kort info om de olika träslagen vi jobbar med. Det går självklart att behandla träet på många olika sätt som gör att slutresultatet kan se väldigt annorlunda ut.  Läs gärna mer om de olika trämiljöer vi kan erbjuda.

köksluckor trä