Kök i ek

Rubin ek

Kök i ek – ett klassiskt val som aldrig känns omodernt. Rubin Ek är ett kök med massiva köksluckor i ek. Här med spotlights under väggskåpen och hyllorna, med bänkskiva i sten. Ek är ett hårt och tåligt träslag som åldras vackert och väl vilket gör köksluckor i ek till ett väldigt bra val för ditt nya kök.

Trä är ett naturligt, levande material. För att du ska slippa sprickor och glipor i dina köksluckor, lådor och paneler tillverkas ditt nya kök i ek av erfarna hantverkare som vet hur materialet ska behandlas för att behålla sin vackra levande karaktär och samtidigt ge ett hållbart kök. Det här ädelträet har använts i norden sedan urminnes tider och träden som kan bli över 1000 år gamla har något mytiskt över sig. Ekträets ådring är säreget vacker och ger en rustik känsla vilket gör att kök i ek fortsätter att vara så populära.

Rubin ek har skåpsluckor med diskret struktur som skapar en arbetad yta som ändå har en klassisk framtoning. Stilen passar i de flesta hem – från klassiska till moderna och kan anpassas med detaljer som framhäver din och hemmets stil.

Bomankök hjälper dig från konceptidé till färdigt kök. Vi kan bistå med erfaren köksdesigner som vägleder dig till valet av kök som passar dig absolut bäst. Vi hjälper dig också ta fram den perfekta köksritningen till ditt drömkök. Bomankök gör dina köksdrömmar till verklighet.